Leiligheter på Sjusjøen

Drømmer du om å kjøpe leilighet på Sjusjøen? Nye, tiltalende og moderne leiligheter står klare midt i sentrum av Sjusjøen, med fantastisk utsikt mot Sjusjøvannet. Kun 1 leiligheter igjen, 10 solgte.
Graaten har fått nytt liv og sammen med topp moderne leiligheter i god kvalitet finner du også ny og fin Kiwibutikk, Sport 1 i nybygde lokaler og en svært delikat og innbydende restaurant. Dette blir Sjusjøens naturlige og aktive samlingspunkt og med leilighet her har du alt du trenger i umiddelbar nærhet. Til og med skiløypa!

Salgsoppgave:

Nordvangvegen 8

Visning:

Kontakt Eiendomsmegler 1:

Bente Holen Bergseng
Tlf. 996 31 858

Med leilighet på Sjusjøen får du nærhet til et attraktivt fjellområde

Sjusjøens berømte skiløyper byr på høy kvalitet og et løypenett på 300 km. Sjusjøen er også et helårssted med flere aktiviteter og tilbud sommerstid. Ringsakerfjellet byr på store og varierte turområder, og her finnes det også muligheter for jakt og fiske. Pihl-området alene utgjør 250 000 dekar. Her kan du ta i bruk omfattende stier, løyper, veier og lysløyper enten du er mosjonist, syklist, ski- eller turgåer. Bli kjent med Pihl-området.

For den som fristes av alpint ligger Sjusjøen skisenter en kort kjøretur unna. Et oversiktlig og familievennlig alpinanlegg med fokus på gode opplevelser for både store og små. Der finner du også skiskytterarena, rulleskianlegg og sykkelpark. Et nytt og toppmoderne treningssenter ligger like i nærheten av leilighetene. Senteret er et av de best utstyrte treningssentrene i landet med alt du måtte trenge, og benyttes av både mosjonister og toppidrettsutøvere.

Kontakt Eiendomsmegler 1:

Bente Holen Bergseng
Tlf. 996 31 858