Styret i Pihl AS er glade for å kunne meddele at Johannes Bergum er ansatt som ny daglig leder i Pihl AS. Bergum (56) kommer fra stillingen som daglig leder i Vevig AS. Han begynner i Pihl AS 1. oktober 2024, slik at han får litt tid til å bli kjent med organisasjonen og virksomheten før Fineid gir seg.

Bergum har allsidig bakgrunn fra landbrukssamvirke, bl.a. som skogsjef og administrerende direktør i Mjøsen Skog. Han har også hatt en rekke styreverv. I Johannes Bergum får Pihl en daglig leder med solid erfaring og kompetanse, men som samtidig er fremoverlent og utviklingsorientert, og styret er svært glade for at han har takket ja til å lede Pihl AS fremover.

Styret takker for fremragende jobb gjennom 22 år

Selv om det fortsatt er litt tid til han går av, ønsker styret samtidig å benytte anledning takke Per Fineid for den fremragende jobben han har gjort som bestyrer i Pihl AS gjennom snart 22 år. Han har ledet Pihl med stødig hånd, integritet og kløkt gjennom en periode der Ringsakerfjellet har gjennomgått en stor utvikling, og styret har satt stor pris på samarbeidet.  

Per Fineid går av med pensjon etter 22 år i Pihl.

Sjusjøen 05.04.2024

Styret 

Pihl AS