Tomter på Sjusjøen

Kroksjølia er en svært populær del av Sjusjøen med umiddelbar tilgang til oppkjørte skiløyper og flott turterreng. Våre tomter på Sjusjøen ligger i åpent fjellterreng med utsikt utover Kroksjøen mot Øyerfjellet og Ringsakerfjellet.
Kroksjølia ligger kun 2 km fra Sjusjøen sentrum med servicefasiliteter som dagligvare, spisesteder, sportsbutikk og treningssenter.

De første tomtene ble lagt ut for salg i januar 2019 og totalt kommer 96 hyttetomter for salg. Det er planlagt slipp av ytterlige 30 tomter på Sjusjøen for salg, men på grunn av tilknytningstopp for vann- og avløp er det per i dag usikkert når disse legges ut. Salg og bygging av tomtene er avhengig av at byggestoppen/tilknytningsstoppen blir opphevet. Registrer deg som interessent for å motta info om tomtesalg.

Alle tomtene er selveiertomter på cirka 1.000 m2. Hyttetomtene får full infrastruktur med helårsvei. Ledningsnett for offentlig vann og avløp og strøm legges frem til tomtegrensene. Det er mulighet for bredbånd/fiber. Se tomtene i reguleringsplan.


Sjusjøen og Ringsakerfjellet

Sjusjøen er flere ganger kåret til Norges beste langrennsdestinasjon og fra Kroksjølia får du tilgang til 350 km preparerte langrennsløyper av høy kvalitet. Løypenettverket på Sjusjøen henger sammen med Øyerfjellet, Nordseter og resten av Ringsakerfjellet. Her finnes utallige skiløyper i fantastisk fjellterreng. Skisesongen er som oftest lang og snørik på Sjusjøen og det tilrettelegges for tidlig oppkjøring av de første løypene.

På Sjusjøen og i resten av Ringsakerfjellet finnes mangfoldige turmuligheter til fots og på sykkel. Her finner du merkede turstier og variert terreng, fra urskog til høyfjellslandskap.

Sjusjøen har et variert aktivitetstilbud med opplevelser for hele familien – hele året! Sjusjøen Skisenter er et familievennlig alpinanlegg som også har åpen sykkelpark i sommersesongen.
For deg som liker jakt, fiske, natur- og friluftsliv finnes store gode terrenger i Ringsaker jakt- og fiskeområde.

Adkomst
Kroksjølia ligger cirka 30 minutters kjøring fra Lillehammer og cirka 2 timer fra Oslo.
Følg Sjusjøvegen gjennom Sjusjøen sentrum og bommen på Storåsen. Feltet ligger på begge sider av Birkebeinervegen før Kroksjøen.